Sega, Samen met Voor altijd Entertainment, kondigde de remakes voor de shooter gepubliceerd op Saturnus aan Panzer Dragoon en het vervolg Panzer Dragoon II: Zwei. De eerste game is beschikbaar voor het einde van de 2019, als alles volgens plan verloopt.

Forever Entertainment is een Poolse uitgever en ontwikkelaar bekend om een ​​groot aantal games, maar vooral voor de recentere Angst Effect: Sedna. Het bedrijf heeft een licentie via een Square Enix-programma dat oude IP's in licentie geeft aan ontwikkelaars die iets met deze IP's willen doen.

Het bedrijf beschrijft games als "up-to-date" en voldoet aan de moderne grafische standaarden, hoewel het niet duidelijk is wat ze precies betekenen.

De hele Panzer Dragoon-serie is herhaaldelijk opnieuw gedaan en op veel platforms gepubliceerd. De nieuwste publicatie vond plaats in april 2018 op Xbox One, waar spelers Panzer Dragoon Orta via achterwaartse compatibiliteit kunnen spelen. De nieuwe versie van de game zal worden gekenmerkt door een geheel nieuwe grafische vormgeving die compatibel is met de huidige standaarden en met verschillende modificaties van de game, waardoor deze aantrekkelijker wordt voor moderne spelers, terwijl de originele versie trouw blijft aan de geschiedenis.