Charles Martinet is nu het hart en de geest van alle videogamefanaten binnengedrongen. Martinet is alom bekend voor het geven van de stem aan Mario en aan vele andere personages in de wereld van de schimmels, en heeft ook de persoanggi van Skyrim, Resonance of Fate en andere verdubbeld, maar het is te danken aan de Italiaanse loodgieter die erin slaagde om het boek van records in te voeren.

Charles Martinet heeft net een wereldrecord bereikt. In feite heeft de stemacteur herhaaldelijk zijn stem geleend aan hetzelfde personage. Martinet verdubbelde Mario honderdmaal, en dit cijfer is bereikt dankzij Super Smash Bros. Ultimate.

Martinet heeft niemand verslaan voor deze titel, het wereldrecord is voor hem gemaakt, maar het is duidelijk dat niemand anders in de buurt komt. De stemacteur van Mario heeft ook een Instagram-profiel dat behoorlijk actief is en vol vrolijke en zorgeloze berichten staat.