Wanneer je een dans bedenkt die beroemd wordt en je identificeert, epic Games zou er goed aan doen om het niet toe te passen om het op te nemen in zijn zeer succesvolle titel, Fortnite. Hij ontdekt het tegenwoordig goed, sinds de acteur Alfonso Ribeiro, die met Will Smith speelde in Willy The Prince of Bel Air, hij hekelde het softwarehuis vanwege zijn ballet.

Met een van de nieuwste updates heeft Epic Games zelfs een nieuw feest in Fortnite opgenomen, en dit is het dan een reproductie die perfect identiek is aan de dans uitgevonden, als we het kunnen zeggen, door Alfonso Ribeiro.

Met deze woorden aan de eiser in te grijpen op het onderwerp:

Het is duidelijk dat het intellectuele eigendom van Mr. Ribeiro is gebruikt door Epic Games in 's werelds meest populaire videogame, Fortnite. Epic heeft enorme winsten behaald dankzij de inhoud van het spel, zonder de auteur te belonen of toestemming te vragen voor gebruik.

Momenteel Epic Games heeft niet gereageerd op deze aantijgingen; we zullen zien hoe de zaak zal worden opgelost als de betaling door de software huis, indien de annulering van het ballet in Fortnite of een patstelling voor Ribeiro.