Met Kerstmis is het tijd voor cadeautjes en Sony wilde hulde brengen aan Amerikaanse gebruikers een gratis thema van de feestelijke kleuren om zelf te downloaden PlayStation 4. Een welkomstgeschenk, dat echter een klein paasei zou verbergen - of misschien zou het beter zijn om een ​​kerstei te zeggen - dat het bestaan ​​zou "aankondigen" PlayStation 5.

Niet dat de volgende Sony-console bevestiging nodig heeft, omdat het Japanse bedrijf aan het volgende gen heeft gewerkt dat in de 2019 moet worden gepresenteerd, maar een aanwijzing die hun fans plaagt het is iets dat je altijd enthousiast maakt.

Zoals je kunt zien aan de afbeeldingen in deze tweet, we hebben twee woorden: "PlayStation"En"Vakantie", Beide met de letter"S". Het lettertype dat voor de twee woorden wordt gebruikt, is hetzelfde, maar de "S" in "PlayStation" verschilt sterk van die waarmee "vakantie" eindigt, in alle opzichten gelijk aan de talrijke 5.

Een kleine aanwijzing waardoor fans ervan dromen te wachten op de echte aankondiging van de volgende Sony-console met schroom: PlayStation 5, hoewel nog niet aangekondigd, komt steeds dichterbij.