De registratie van het domein was bijna verwend, maar nu hebben we de officiële: Persoon 5 R bestaat en is aangekondigd met een teaser trailer da Atlus hetzelfde.

Op dit moment is er geen informatie en deze zijn allemaal uitgesteld tot maart 2019: het enige dat we kunnen opmerken is de PlayStation 4-logo wat aan het begin van de video te zien is, wat suggereert dat de game exclusief voor Sony kan zijn.

Twijfels aan de kant van wat deze titel zou kunnen zijn - sommigen veronderstellen een racespel met de R, anderen een definitieve versie, ook al bestaat deze al - de echte teleurstelling is voor Nintendo Switch-gebruikers, Dat na de introductie van de Joker in Super Smash Bros. Ultimate en de diverse geruchten dat ze wilden persoon 5 toetreding Japanse sull'ibrida gezien hebben niet aan hun console.

Er is echter een ander geregistreerd domein dat overeenkomt met "Persoon 5 S "en dit is het laatste dat naar de Nintendo Switch-versie zou kunnen verwijzen.

Op dit moment is het alles wat we weten, we zullen alleen de waarheid kennen Maart 2019, wanneer Atlus aan de wereld zal onthullen wat dit werkelijk is Persoon 5 R.