We zijn allemaal, sommige meer dan anderen, opgegroeid met videogames en er zijn mensen die zich nog steeds vermaken op een eerbiedwaardige leeftijd. daag je vrienden uit, of misschien de persoon met wie hij het leven deelt.

Een jongen op Reddit hij heeft een werkelijk prachtig beeld gepubliceerd: zijn ouders, die bijna twintig jaar lang elke ochtend, daag elkaar uit voor Mario Kart 64 om te beslissen wie van de twee thee moet maken.

Vanaf de 2001 begonnen de jongens met deze "aangepaste" en nu, nu ouders en meer volwassen, ze zullen niet stoppen.

Een verhaal dat je doet glimlachen en ons doet nadenken over onze toekomst: wie weet of we over enkele decennia nog steeds plezier zullen hebben met onze vrienden of familieleden om te spelen op onze multiplayer-titel favoriet, misschien de huidige Mario Kart 8 Deluxe.