Vorig jaar, Bethesda heeft een rechtszaak aangespannen tegen de Warner Bros. Entertainment vanwege het spel Westworld Mobile, waarbij Bethesda Warner Bros. ervan beschuldigde een game te hebben gemaakt die maar al te veel op lijkt Schuilkelder. Gedrag Interactief, ontwikkelaar van beide games, werd hij ook genoemd in de oorzaak. Nu heeft Bethesda aangekondigd dat de oorzaak ligt vriendschappelijk opgelost tussen de delen.

In een aantekening van Bethesda is een vreedzame oplossing tussen haar en Gedrag aangegeven. Zelfs als het niet direct is genomineerd, zal Warner Bros. Entertainment waarschijnlijk ook in deze resolutie worden opgenomen.

Volgens het bedrijf gebruikte Westworld Mobile de Fallout Shelter-code voor de creatie waarvan, natuurlijk, wat geld was uitbetaald. Om dit voorbeeld te illustreren, wees Bethesda erop dat een technisch probleem opgelost in Fallout Shelter op exact dezelfde manier reproduceerbaar was in Westworld Mobile.

Hoewel geen van de partijen heeft aangegeven wat de resolutie impliceert, is het waarschijnlijk dat Bethesda een financiële compensatie heeft ontvangen.