Na lang wachten, Koninkrijk Hearts III het komt echt aan. In iets meer dan twee weken kunnen we eindelijk het laatste (voorlopig) hoofdstuk van een van de populairste series van gamers en de angst voor de spoiler Het is echt heel hoog.

Het gevaar is eigenlijk al rondgesproken een maand geleden, wanneer een gebruiker erin is geslaagd om enkele exemplaren van het spel in bezit te nemen en door video's van enkele in-game-films te plaatsen. Om elk ander probleem te voorkomen, Square Enix besloot pas later de geheime finales vrij te maken via enkele updates:

Il 29 januari, de dag van de uitgave van Kingdom Hearts III, zal de 1.01-patch worden gepubliceerd die een aantal bugs zal repareren en het geheugenarchief zal implementeren. de 30 januari in plaats daarvan wordt de video toegevoegd met deepiloog van het spel, of het echte einde van het verhaal: uiteraard om het te kunnen bekijken zal het noodzakelijk zijn om het hoofdavontuur te voltooien.

Il 31 januarieindelijk, de geheime film, dat alleen zichtbaar is door het spel te voltooien, de epiloog te bekijken en aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Dit laatste is absoluut het belangrijkste, want het zal het doen verbinding met een mogelijk toekomstig hoofdstuk van de serie.

Dat van square Enix het is een verstandige keuze, gezien de grote fanverwachting die geruïneerd zou kunnen worden door degenen die op de een of andere manier in het bezit waren Koninkrijk Hearts III voor de dag.