De wereld die meer dan 30 jaren geleden werd gecreëerd door Akira Toriyama lijkt niet te eindigen, met manga, anime en nieuwe games voor Dragon Ball. Bandai Namco heeft net in deze uren de komst aangekondigd van Super Dragon Ball Heroes: World Mission in het Westen.

De gameplay van het spel, zoals je kunt raden van de launchtrailer, zal gebaseerd zijn op virtuele kaarten waarmee je de meest beroemde en krachtige Dragon Ball-jagers kunt oproepen.

Binnen zijn ze beschikbaar 1.160 kaarten van de serie, met ca. 350-tekens, nog nooit eerder geziene transformaties en een nieuw personage ontworpen door Toyotaro. In de loop van de geschiedenis zullen we de rol spelen van Beat, een jongen die ernaar streeft de kampioen in dit kaartspel te worden, totdat zijn wereld en die van Dragon Ball samenkomen om een ​​gemeenschappelijke vijand te bevechten.

Super Dragon Ball Heroes: World Mission zal aankomen in Italië 5 april su Nintendo Switch e PC.