Nu dat we zijn op de drempel van het debuut di Hymne, en wat zal er misschien een zijn nieuw tijdperk voor BioWare hebben de ontwikkelaars besloten ons met hen mee te nemen teaser, demo's en marketing. Als onderdeel van deze inspanning heeft BioWare een lange trailer di Hymne, wat het illustreert het verhaal, aanpassingsopties, tekenprogressie en meer.

Maar er is meer: ​​de trailer, die duurt langer dan zes minuten, het is slechts de eerste van een reeks video's die bedoeld zijn om te leveren een duidelijker idee van de aard van het spel. De serie is getiteld "Dit is Anthem", E zal worden hervat veel van wat er de afgelopen maanden al is gezegd of getoond, op meerdere locaties, maar zal ook toevoegen nieuwe informatie. De tweede aflevering zou zich moeten concentreren op de wereld die online door de spelers wordt gedeeld, op de plannen voor inhoud na de lancering en op laatste fasen van het spel. Het enige dat overblijft is wachten op de release van de nieuwe trailers voor meer informatie. Ondertussen is de eerste hieronder beschikbaar.


Hymne zal beschikbaar zijn in gratis beta de 1 februari, en het zal zeker debuut zijn de 22 februari voor pc, Xbox One en PS4 via Origin.