Gisteravond, tijdens een livestream, werd het getoond Mortal Kombat 11. Tijdens het spelen werd ook de gameplay van de titel getoond.

Bekijk voordat je verdergaat eerst de ontmoeting tussen Sonya en Raiden, die wordt gebruikt door professionele gamers SonicFox e Rewind.

Naast de personages, NetherRealm Hij deelde enkele details over het verhaal van Mortal Kombat 11, dat zal plaatsvinden na de gebeurtenissen van Mortal Kombat X. De ontwikkelaar toonde ook een deel van de nieuwe Fatality, het kenmerk van het spel. Er is ook een soort van tekenaanpassing.

Deze karaktervariaties zullen een belangrijke factor zijn die meer lijkt te halen uit Injustice 2 dan uit de meerdere stijlen in Mortal Kombat X.

Mortal Kombat 11 zal worden gepubliceerd op PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch il 23 aprile. Pre-bestellen, kunt u een bonuskarakter krijgen: Shao Kahn. De gameboeking voor PS4 en Xbox One biedt ook toegang tot een bèta die is gepland voor de 28 maart.