In de 2001 lanceerde Nintendo een van de meest geavanceerde consoles van die tijd, worstelde met PlayStation 2 en Xbox voor kracht en grafische weergaven. We hebben het over de GameCube, ongelukkig maar evenzeer geliefd - waarschijnlijk meer post dan tijdens zijn levenscyclus - console die ons zoveel meesterwerken heeft gegeven.

Tegenwoordig is het idee van Nintendo anders: vanaf Wii, met Wii U en nu met Schakelaar, het Japanse bedrijf streeft naar een type ander entertainmenttoch is de geliefde oude kubus niet vergeten. Zeker niet door de gebruiker Reddit wie zijn GameCube heeft veranderd om er een te maken een dock voor Nintendo Switch, volledig functioneel.

Ook de poorten om de aanval van de controllers in te voegen werken perfect, maken dit dock en schakelen vervolgens zelf compatibel met GameCube-controllers in spellen zoals Super Smash Bros. Ultimate.

Een echt uitzonderlijk werk, wie weet wat Nintendo ga in de toekomst niet op zoek naar een verbeterd en alternatief dock!