Cuphead Het is een titel geweest die miljoenen spelers heeft geboeid, dezelfde mensen die nu wachten op de krachtige DLC The Delicious Last Course, wat een nieuw eiland zal introduceren met extra niveaus en bazen, naast het nieuwe speelbare personage van mevrouw Chalice.

Het debuut van studio MDHR Het was daarom uitzonderlijk en de verwachtingen voor elk van hun producten zijn terecht hoog: de medeoprichter van de studio denkt dat hij de geest niet moet sussen, met vermelding van het volgende:

Ik hou echt van wat we doen, en de ideeën die we hebben voor de game in ontwikkeling zijn behoorlijk episch.

Momenteel hebben we geen informatie over deze nieuwe game, maar verschillende keren heeft Studio MDHR verklaard dat hun toekomstige werk ook zou zijn geweest in twee dimensies, hoewel heel anders dan wat we zagen met Cuphead.