Er is een onofficieel bordspel aan gewijd persona 5. Maakt snelle spellen mogelijk, die ongeveer 30 minuten duren. Het is ook vrij goed beklommen; Je kunt alleen spelen of in een coöperatie met een vriend, en je gebruikt een paar stapels kaarten en tokens.

Verwacht geen miniaturen of enorme borden om op te spelen, want dit is een klusje gedaan door fans die je thuis kunt afdrukken en spelen. Wat ongelofelijk is, is het ongelooflijke gebruik van het ontwerp van videogames, dat getrouw in elk detail is gereproduceerd.

In plaats van te proberen het hele videogame te repliceren, richt het bordspel zich op de aanval op een single gebouw, spelers een maand geven om een ​​van de bazen tussen Kamoshida, Okumura en Madarame te verslaan.

Je kunt een Phantom Thief kiezen en zoals in elke persoon moet je nadenken over wat je doet, want elke afslag vertegenwoordigt een dag van de maand en je kunt maar één ding doen. Spelers kunnen recruteren zeker (zoals Shinya, Miishima en Iwai) om voordelen te krijgen, naar school gaan om sociale statistieken te vergroten, plekken te verkennen of naar het paleis te rennen, de schaduwen te verslaan en proberen de baas te bereiken.

Als u het wilt afdrukken, maakt u verbinding met volgende link. Als je het digitaal wilt proberen, kun je het gebruiken tafelblad Simulator.