Wat te zeggen, het lijkt op de december 24 en in plaats daarvan zijn we in januari. na Humble Bundle die ons Deponia geeft: The Complete Journey, nu is het Epic Games beurt. Zoals je weet, biedt de Epic-winkel elke twee weken een gratis spel tot het einde van de 2019.
Vanaf vandaag tot februari 8 kun je het Jackbox Party Pack gratis downloaden (klik hier om het in te wisselen). Laat je niet misleiden door de titel die onbekend is: deze kleine game kan echt 's avonds plaatsvinden met vrienden.

"Het team dat YOU DON'T KNOW JACK heeft gemaakt, presenteert vijf nieuwe hilarische partygames in één pakket met YOU DON'T KNOW JACK 2015, Fibbage XL, Drawful, Word Spud en Lie Swatter. Spelers kunnen hun telefoons, tablets of zelfs computers als controllers gebruiken. Dit pakket is het perfecte entertainment voor je volgende feest of game-avond. "
Hieronder is de officiële trailer voor The Jackbox Party Pack: