Wat te zeggen, het lijkt op de december 24 en in plaats daarvan zijn we in januari. na Humble Bundle die ons Deponia geeft: The Complete Journey, nu is het Epic Games beurt. Zoals je weet, biedt de Epic-winkel elke twee weken een gratis spel tot het einde van de 2019.
Vanaf vandaag tot 8 februari kun je gratis The Jackbox Party Pack pakken (klik hier om het in te wisselen). Laat je niet misleiden door de titel die onbekend is: deze kleine game kan echt 's avonds plaatsvinden met vrienden.

"Het team dat JACK JACK NIET WIST, presenteert vijf spannende nieuwe partygames in één pakket, inclusief JACK 2015, Fibbage XL, Drawful, Word Spud en Lie Swatter. Spelers kunnen hun mobiele telefoons, tablets of zelfs computers als controller gebruiken. Dit pakket is het perfecte entertainment voor uw volgende feest- of avondspellen. "
Hieronder is de officiële trailer voor The Jackbox Party Pack: