De remake van Resident Evil 2 werd verwacht voor de 25 januari 2019, en het kwam eraan, punctueel zoals het T-virus. Na een wachttijd van speculaties en trailer, we kunnen eindelijk de titel in een "eigentijdse" versie halen.

Capcom is erg geïnteresseerd om er het beste van te maken populariteit haar stemrecht van het verleden, en heeft andere plannen nieuwe versie, zelfs als details schaars zijn. De verschrikkingen geboren uit de Umbrella Corporation zijn natuurlijk in de frontlinie, met Resident Evil 2 klaar om ook terug te komen bordspel, en de ontwikkelaars waren geïnteresseerd in een remake van de remake van de eerste game. De oorspronkelijke remake gaat terug naar de 2002.

Alsof dat nog niet genoeg was, gang stemmen ondersteuning dat Netflix begon productiewerk voor één Tv-series su Resident Evil, gericht op de Umbrella Corporation en nieuwe wereldorde ontstond na de epidemie. De show wordt toevertrouwd aan Constantin Film.

In de tussentijd, de beste manier om verzadig je eetlust van T-virus is ongetwijfeld om de te grijpen nieuwe versie di Resident Evil 2. De titel is beschikbaar op Steam voor € 60. Capcom biedt ook de mogelijkheid om te proberen een gratis demo, maar dit wordt uitgeschakeld op de 31 januari.