Ah, maar het is niet Lercio. Volgens wat gemeld door Dualshockers Gamestop Germany heeft een beslist merkwaardige promotie geïntroduceerd. Iedereen die een joystick (strikt gebruikt) koopt voor de PS4, ontvangt een geschenk van Fallout 76. Het nieuws zou zelfs niet zo klinkend zijn, als Fall Out 76 maanden geleden nog niet uit was gegaan. Alles komt van een bericht op Reddit, waar een gebruiker een foto van een Gamestop-flyer met de zojuist beschreven promotie heeft gepubliceerd:

GameStop

De tragedies voor Fallout 76 lijken nooit te eindigen. Ai lelijke bugs bij de lancering, de Collector's Edition buggy, het verkennen van de ontwikkelaar kamer (etc ...), nu voegt de sell-off (geschenk) van de titel met een tweedehands joystick. Twee berekeningen maken, Fallout 76 en een joystick kosten de helft van Fallout 76 bij de lancering. Wat te zeggen: een knuffel voor iedereen die het bij de D1 heeft genomen. We staan ​​dicht bij je ...