De bekende Amerikaanse acteur Jack Black, vorige maand besloot hij om een YouTube-kanaal gewijd aan gaming getiteld "Jablinski-spellen'.

Gedurende deze weken zijn de referentievideo's beperkt tot een reeks vlogs met de kunstenaar rond enkele Amerikaanse arcades. In het kanaal verscheen echter de eerste video over gaming waarin Jack Black probeer Fortnite.

Of liever gezegd, het lijkt te spelen op de bekende Epic Games battle royale omdat, zoals bevestigd door de acteur, de gameplay is eigenlijk een vooraf opgenomen video. De reden hiervoor wordt door de kunstenaar zelf verklaard: de acquisitiekaart die hij moest gebruiken om de video op te nemen, was niet compatibel met zijn pc en daarom faalde de Amerikaanse acteur in zijn opzet.

Ondanks het kennelijke slechte nieuws, heeft Jack Black beloofd dat er deze week een nieuwe video komt. Zal het altijd worden gewijd aan Fortnite?