Il 21 juni maakt zijn debuut op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch het verwachte Crash Team Racing: Nitro gevoed, de remake van de originele race die op PlayStation is uitgebracht in de 1998. Een eenentwintig jaar later, dan keren we terug naar duwen op het gaspedaal, zelfs op andere consoles, maar het is duidelijk dat de nostalgische effect leefbaarder door degenen die op de huidige Sony console te spelen zal zijn.

Un video- gepubliceerd in deze uren vergelijkt het uitgaande spel met het originele Crash Team Racing, met grafische verbeteringen tussen de PlayStation-titel en Nitro Fueled voor PlayStation 4.

Eenentwintig jaar zijn er veel en de verandering is echt evident: zie Crash, Dr. Neo Cortex en het hele bedrijf in high definition kan niet anders dan alsjeblieft. De afspraak wordt dan gezet voor de maand juni, begonnen met het opwarmen van de motoren!