Apex Legends, op het moment van schrijven, heeft meer dan 250.000 kijkers op Trekken nu meteen. De gratis strijd royale van respawn Entertainment Er werd deze week gepubliceerd en, in aanvulling op met betrekking tot een aantal spelers bij de lancering, is de belangstelling van de kijkers op Twitch aangetrokken, onttronen tijdelijk Fortnite en het verzenden van hem uit de top vijf van meest bekeken games op de streaming platform.

Naast deze plaat registreert Apex Legends ook een uitstekend aantal spelers, met meer dan een miljoen mensen die de titel hebben gedownload en gespeeld.

EA-topman Andrew Wilson zei dat het spel een piek bereikte op bijna gelijktijdige 600.000-spelers op dinsdag, een dag na de lancering. Het is niet de Titanfall 3 die werd verwacht, maar misschien geeft het succes van de game meer ruimte aan de software.