De 2019 van Nintendo het is een beetje 'een onbekende hoeveelheid: in aanvulling op de al aangekondigde Yoshi's Crafted World (De enige echt veilig met een release datum), Fire Emblem: Drie Huizen, Luigi's Mansion 3, Animal Crossing en Pokémon, we weten niet wat we bieden Switch.

Na het nieuws van Metroid Prime Nintendo 4 waarschijnlijk wil hij om te gaan met voeten van lood, terwijl het vermijden van te lang aan te kondigen voordat effecten waarvan de ontwikkeling is nog in een vroeg stadium. Dit zou de reden waarom er andere zou zijn elf titels die nog niet zijn aangekondigd voor release dit jaar, althans volgens wat werd gemeld door Emily Rogers.

De beroemde insider heeft in feite een soort gepubliceerd "Rangschikking" van waarschijnlijkheid, waarin verschillende informatie en hypothesen worden gerapporteerd:

Ik "waarschijnlijker", Waarbij 70% of meer van de mogelijkheden wordt aangekondigd:

 1. Mysteriespel #1
 2. Mysteriespel #2
 3. Mysteriespel #3
 4. Mysteriespel #4
 5. eShop-game #1
 6. Mystery Wii U port #1 (2013-game)
 7. eShop-game #2
 8. Nieuwe Labo Kit

Ik "misschien", Met de 50% of minder kans om te worden aangekondigd:

 1. Retro Studios geheime game (als het niet is geannuleerd)
 2. Metroid Prime Trilogy (als de gelekte informatie waar is)
 3. Mystery Wii U port #2

Geen titel, natuurlijk, zelfs als de Wii U-poort van een 2013-spel naar een van hen zou kunnen verwijzen Pikmin 3, Super Mario 3D Wereld, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD e The Wonderful 101bij de laatste is dat verschillende keren in verschillende geruchten verschenen.

Nintendo zodat hij andere patronen zou hebben om te schieten, we zullen zien of en wanneer het Kyoto-huis licht zal werpen op de 2019-opstelling Nintendo Switch.