Monster Hunter World hij kan ongetwijfeld trots zijn op zijn debuut, bezaaid met fantastische verkoop en verschillende onverwachte crossovers, inclusief het "sprookje" met Geralt and The Witcher. Als een verder teken van het succes van een van de best verkopende games van de 2018, evenals de bestverkopende in de geschiedenis van Capcom, zijn cinematografische aanpassing heeft nu een releasedatum en we weten niet of we gelukkig moeten zijn of bang moeten zijn voor wat ons te wachten staat.

De film, die is ondertekend door Costantin Film (ja, goed hun) zal verschijnen de 4 september 2020. Als niets anders, hoopt de datum zo ver weg ons op een geschikte productiejob. De regisseur van de film is Paul Anderson, die erop kan rekenen Milla Jovovich, Ron Perlman en Tony Jaa in de cast. Tot de release van de film (en misschien zelfs later, als het een flop zou zijn) fans van de stemrecht zullen zichzelf kunnen troosten met toekomstige cross-overs en met uitbreiding komt naar Monster Hunter World, met de titel Iceborne, de gebeurtenissen van de game volgen en in de herfst van dit jaar aankomen.

De film Monster Hunter de 4 September 2020 komt naar de bioscopen.