Het evenement is beschikbaar Monster Hunter World su The Witcher 3 voor PS4 en Xbox One. De nieuwe crossover-missie geeft spelers de kans om de beroemde witcher te spelen Geralt, die zichzelf in de wereld van jagers katapulteert om de dreiging van een gevaarlijke Leshen die in het Oude Bos verscheen, te dwarsbomen. Leshen is een wezen uit de wereld van The Witcher dat voornamelijk in het bos leeft en in staat is de aarde te beheersen en dieren te beïnvloeden. Over een week zal er een andere, moeilijkere missie zijn, die de gebeurtenissen voortzet van degene die vanaf vandaag kan worden gespeeld. Helaas zullen pc-gamers nog wat langer moeten wachten voordat ze toegang hebben tot deze nieuwe inhoud.

Als je de eerste missie voltooit, kunnen spelers aan boord gaan een nieuw harnas dat het uiterlijk van Geralt zal geven naar je karakter e een nieuw wapen, het zilveren zwaard gebruikt door elke heks om tegen monsters te vechten. Zelfs de Palico, de trouwe metgezel van de jagers, krijgt een nieuw wapen en pantser die hem het uiterlijk van een Nekker, een ander klein monster van The Witcher, zal geven. De tweede missie zal in plaats daarvan een pantser ter beschikking stellen dat eruit ziet als Ciri, een andere beroemde witcher van de saga en nieuwe dubbele bladen.

Hieronder vind je de presentatietrailer van het evenement: