De komst van Hymne komt eraan, en evenveel EA als BioWare ze werken intensief om de te verhogenhype wachten op het debuut, bijvoorbeeld met de recente trailer. Als onderdeel van de robuuste campagne van verkoop voor het spel heeft EA de diensten van Neill Blomkamp, de Zuid-Afrikaanse regisseur beroemd gemaakt door District 9, Elysium, e Ventje, Voor een korte sturen ingesteld in de instelling van Hymne, Met als titel Overtuiging.

Overtuiging zal plaatsvinden decennia eerder van de gebeurtenissen in het spel, en zal een groep volgen freelancer die wonen en werken in de stad Fort Tarsis. Freelancers, uitgerust met Speerwapen aanwezig in het spel, zullen ze een vijandige factie onder ogen zien, The Dominion, en zijn leider, evenals hoofdantagonist van het spel, The Monitor. Dit zal ook Blomkamp en dev toestaan ​​om alles te laten zien potentieel van het harnas die de spelers dan in Anthem zullen gebruiken.

Het is niet de eerste keer dat Blomkamp een korte film maakt videogame thema: altijd is zijn handtekening Halo Landfall, een korte filmset in het universum gemaakt door Bungie voor halo, wat je kunt zien Hier. De regisseur had zich ook bereid verklaard de film te regisseren halo, voordat het project ging drift. Hij heeft de gelegenheid gehad om opnieuw te doen met Overtuiging, wat uit de 1 zal komen4 Februari 2018. Hieronder zie je de trailer.

Anthem's debuut staat gepland voor de 22 maart 2019 op pc, PS4 en Xbox One.