Vandaag is op ResetEra opgemerkt dat Yosuke Hashimoto, Directeur van Bayonetta 2 en veronderstelde directeur ook van Bayonetta 3, had alle vermeldingen verwijderd die betrekking hebben op Platinum Games van zijn profiel Twitter. Later op de dag bevestigde Hashimoto dat hij de studie had verlaten.

Hashimoto was ook directeur van Star Fox Zero en was sinds de oprichting in de 2007 in het softwarehuis. Hij werkte ook als producer voor de originele Bayonetta. Gezien als de opvolger van Hideki Kamiya, vice-president van Platinum Games, was Hashimoto een van de meest betrouwbare ontwikkelaars van de studio. Zonder plannen aangekondigd, werd aangenomen dat Hashimoto ook aan het derde hoofdstuk van Bayonetta werkte. Het is moeilijk te zeggen of dit waar is of niet, aangezien noch PlatinumGames noch Nintendo ooit de speldirecteur hebben aangekondigd.

Nintendo's enige commentaar op Bayonetta 3 was vervat in de nieuwste Direct, die simpelweg aankondigde dat de ontwikkelaars werkten en dat alles goed ging.