Een kopie van de game voor NES Super Mario Bros werd eerder deze maand verkocht voor een recordbedrag van 100.150 dollar, en de mensen die bij de deal betrokken zijn, zeggen dat het de eerste transactie met zes cijfers is voor één verzamelspel.

Deze verkoop vertegenwoordigt een enorme sprong voorwaarts vergeleken met de kopie van Super Mario Bros. die in de 2017 werd verkocht voor meer dan 30.000-dollars, wat op zijn beurt een recordprijs was. Het verschil ligt in een kleine sticker. In plaats van in plastic te worden gewikkeld, werden de dozen met de allereerste serie NES-games die in Amerika werd geproduceerd alleen op de bovenste klep verzegeld, met een ronde sticker met het Nintendo-logo. Deze exemplaren werden slechts voor een korte periode verkocht voordat NES op nationale bodem werd gelanceerd, terwijl Nintendo de console nog steeds testte in steden als New York en Los Angeles in de 1985 en 1986. In die tijd werd een NES verkocht samen met Duck Hunt en Gyromite, maar niet Super Mario Bros.