Op Valentijnsdag deelden de jongens van CD Projekt Red hun zeer persoonlijke Cyberpunk-cupido op Twitter, gewapend met een semi-automatisch geweer met het speciale eigendom van "Vul de gaten in de harten van mensen".

Sommigen zijn gestopt met de sympathie van de post, anderen hebben het beeld nauwkeuriger bekeken en hebben de aanwezigheid van cijfers opgemerkt. Van de nummers konden we alleen overstappen op nieuwe speculaties over de releasedatum of bijzonder belangrijke evenementen.

De 69 onder de indruk van de geweerkolf, volgens sommigen, zou kunnen verwijzen naar Sunday 9 June 2019, twee dagen voor de opening van de volgende E3. Niets belangrijks, als Microsoft de zondag voor aanvang van de beurs niet aanwezig was. Niets bijzonders, al was het maar vorig jaar was de eerste Cyberpunk-trailer niet gepresenteerd tijdens de Microsoft-conferentie op E3. Laten we zeggen dat deze 69 op zijn minst plausibel kan zijn.

De 112 maakte indruk op de zoekerin plaats daarvan zou het kunnen betekenen een denkbeeldige releasedatum gepland voor de November 2. Of het nummer dat je moet bellen in de Cyberpunk-case blijkt een gekke flop te zijn.

Wat te zeggen, zelfs vandaag hebben we onze dagelijkse speculaties afgevuurd. Een zeker nieuws voor ons Italianen is dat echter de game wordt volledig in het Italiaans gespeeld. Ben je blij of speel je nog steeds met ondertitels?