Nog geen maand na de lancering, e Koninkrijk Hearts III het is al een succes, met meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht. Square Enix wordt echter niet op zijn lauweren gewiegd en kijkt vooruit: de president van Square Enix, Yosude Matsuda, heeft in feite aangegeven de intentie om te publiceren een belangrijk spel in de laatste maanden van de 2019. Matsuda gaf niet aan over welk spel hij het had, maar voegde nog een aanwijzing toe: er komt belangrijk nieuws voor de volgende E3-editie.

De financiële voorspellingen van Square Enix bevestigen de woorden van Matsuda: de financiële rapporten die door het bedrijf zijn opgesteld, voorzien er in feite in sterke groei voor het boekjaar 2020, en als dit gedeeltelijk kan worden toegeschreven naar het succes van Kingdom Hearts III, het is ook een verdere mogelijke aanwijzing: Square Enix heeft plannen iets groots tegen het einde van het jaar. Het bereik van mogelijke kandidaten voor een lancering in de 2019 is echter erg beperkt, dus zelfs zonder bevestiging kan worden gespeculeerd dat de meest waarschijnlijke kandidaten zijn eigenlijk twee: Het Avengers-project en de remake van Final Fantasy VII.

In beide gevallen zijn dit effecten zeer verwacht. Per Final Fantasy VIIOntwikkeltijden zouden echter een datum van publicatie suggereren de 2020 volgen. Echter, als het voornemen om de nieuwe versie met een episodisch formaat, het is misschien niet onmogelijk om tegen het einde van het jaar een eerste aflevering te zien die klaar is voor publicatie. De andere kandidaat, Het Avengers-project, lijkt de naam te zijn waarschijnlijker. De 2019 wordt een belangrijk jaar voor Marvel-filmprogrammering en heeft het succes gezien van Spider-Man, de prikkels voor een debuut binnen het jaar - misschien tijdens de Kerstfestiviteiten - ze zijn er allemaal.

We moeten gewoon wachten op verdere ontwikkelingen, met een speciale look voor E3.