Iemand die houdt van Fallout 76 Het bestaat. Sterker nog, er zijn veel spelers met vele uren speeltijd op hun schouders, maar vooral hij waardeerde het bijzonder, zozeer zelfs dat het goed verzamelde 900 uur op de titel van Bethesda. Het absurde is dat hij het slachtoffer was van een onrechtvaardig verbod.

De gebruiker van Reddit Glorf12 hij verklaart dat Bethesda hem verbood omdat het onwaarschijnlijk leek dat iemand zoveel munitie had. De gebruiker rechtvaardigt zichzelf door te zeggen dat hij, naast zoveel te hebben gespeeld, het Bandolier-voordeel had geactiveerd, wat het gewicht van de 90% -munitie vermindert.

Een screenshot van een Bethesda klantenservice e-mail die het verbod in detail beschrijft, kwam ook naar voren. Het softwarebedrijf ontdekte dat Glorf12 in 100.000-dagen over 30 zeldzame items had verzameld en beschuldigde het ervan een exploit te gebruiken. Ze hadden 140.960 onschadelijke munitie op een personage, en nog meer op een secundaire account.

Blijkbaar werd hij verbannen totdat het "probleem zal worden opgelost in een toekomstige patch", arriveerde. Maar Glorf12 is nog niet in staat geweest om voet aan de grond te krijgen in het spel.

Een communitymanager van Bethesda antwoordde op Reddit en zei dat ze het supportticket zouden onderzoeken. Het is zeker geen goede reclame voor een spel dat al gekweld genoeg is.