Jump Force, de titel die de aandacht trok van elke fan van de verhalen van het beroemde Japanse tijdschrift, is eindelijk aangekomen met een selectie van meer dan 40-personages. Uit een recent lek lijkt echter dat andere jagers bestemd zijn om mee te doen aan de strijd.

De game heeft een seizoenspas waarmee we onvermijdelijk de release van nieuwe personages in toekomstige DLC's kunnen voorspellen, en Met dank aan datamining spelbestanden, was het mogelijk om voorspellingen te doen over wat zou kunnen worden de eerste worstelaars naar de kant te maken. Hier zijn de namen die tot nu toe zijn gevonden:

  • Madara Uchiha (Naruto)
  • Buu (Dragon Ball Z)
  • Hitsugaya Toshiro (bleekmiddel)
  • Grimmjow Jaegerjacquez (bleekmiddel)
  • All Might (My Hero Academia)
  • Katsuki Bakugo (My Hero Academia)
  • Biscuit Krueger (Hunter x Hunter)
  • Seto Kaiba (Yu-Gi-Oh)
  • Trafalgar D. Waterwet (ééndelig)

Het lek lijkt een zekere betrouwbaarheid te hebben, gezien het feit dat Trafalgar D. Waterwet is bevestigd als een toekomstig speelbaar personage in het tijdschrift Wekelijks Shonen Jump. Het is onduidelijk of deze cijfers al zal worden uitgebracht in de eerste DLC (met andere personages die in de toekomst DLC zal komen) of dat alleen zullen zij nieuwkomers op het rooster, is het nipte met een verdeling over de komende maanden. Gezien de grote hoeveelheid mensen die de pagina's van de Japanse tijdschrift bezocht en helemaal niet zou zien in dit type spel, daar verbazen als het nieuws hier zou stoppen. We herinneren je eraan dat de eerste DLC in mei wordt uitgebracht.