Warner Bros heeft onlangs een nieuwe trailer voor gepubliceerd Pokémon: detective Pikachu, film die veel fans van collectible creatures verwachten de 9 kan aankomen in bioscopen.

In de nieuwe trailer, er wordt een breed scala aan Pokémon getoond, waarvan de eigenaardigheden betrekking hebben op het bezit van vaardigheden en unieke en unieke aspecten.

De plot vertelt over de mysterieuze verdwijning van de briljante privé-detective Harry Goodman, wiens zoon van 21 jaren Tim zal onderzoeken en de reden voor zijn plotselinge gebrek zal ontdekken. Om hem te helpen bij het onderzoek zal er Harry's voormalige metgezel, Pokémon, detective Pikachu zijn: een mooie en hilarische onderzoeker die met Tim kan communiceren. Het vreemde duo zal moeten samenwerken om te proberen het ingewikkelde mysterie te onthullen in een avontuur dat opwindend lijkt.