De vraag is nu lang en er gaat meer tijd voorbij, hoe meer de situatie lijkt te degenereren. We tellen het aantal mogelijke launchers voor een pc-speler: Steam, Origin, Battlet.Net, Epic, Bethesda, Uplay (lol), GOG, itc.io. Zeven, altijd als we iemand niet zijn vergeten. Te veel, vooral als je niet meer weet in welk account een bepaald spel wordt gehouden. Dank aan een tip van How-To GeekWe vinden echter dat een oplossing mogelijk is en heeft uiteindelijk een naam: Playnite. Dit is een universele bibliotheek, compatibel met alle launchers die er zijn in de wereld en, bovenal, met open source. Zodra de applicatie is gestart, scant Playnite automatisch uw pc voor elke afzonderlijke game en voegt deze toe aan de bibliotheek (u kunt dit ook handmatig doen). Uiteraard houdt het hier niet op. Wanneer u besluit om een ​​spel te starten, is het Playnite om de client te openen die nodig is om op te starten, waardoor je niet alleen al je titels bij de hand hebt, maar ze kunt starten vanaf dezelfde, unieke launcher.

Playnite

Probeer het, we doen het. Je kunt het hier downloaden.

Reacties

antwoorden