Hier is de nieuwste trailer voor De divisie 2, gedeeld door Ubisoft om te anticiperen op de nakende lancering van de titel.

De trailer zit vol met actie en toont een enorme hoeveelheid opnames in de straten van Washington, een nieuwe setting voor deze tweede aflevering van de serie.

Zeven maanden zijn verstreken sinds een dodelijk virus de stad New York en de rest van de wereld trof, waardoor de bevolking werd gedecimeerd. Toen het virus zich verspreidde, werd de divisie, een slapende eenheid van burgeragenten, geactiveerd als laatste verdedigingslinie. Sindsdien hebben divisie-agenten onvermoeibaar gevochten om het overblijfsel van de beschaving te redden. Voor de divisie is de inzet hoger dan ooit, omdat de wereld op instorten staat. Washington, DC is ernstig in gevaar en als het zou vallen, zal de hele natie ook worden overgeslagen. Als agent van de divisie die de afgelopen zeven maanden in het veld is geweest, zijn jij en je team de laatste hoop om de vernietiging van de samenleving te stoppen nadat de epidemie zich heeft verspreid.

Ontwikkeld door Enorm entertainment, De divisie 2 wordt uitgebracht op Maart 15 su PC, PS4 en Xbox One.