La open beta di Tropico 6 is op Pc (platform Stoom) voor een beperkte periode van vandaag tot vrijdag 8 maart. Een Zuid-Amerikaanse dictator zijn in het midden van de koude oorlog is altijd je passie geweest? Je zou graag een schare van onderwerpen hebben die je als een god begroeten door je te roepen "El Presidente"? Is het toedienen van verkiezingsfraude en het ontginnen van uw politieke mantra? Deze titel is misschien iets voor jou. Tropico, een ietwat baanbrekende strategisch-managementserie van het genre, werd in 2001 geboren uit PopTop Software en, ondanks de vrij luchtige sferen, tussen Caribische dansschooljingles en soms scherpe ironie, wordt het geconfronteerd met nogal ernstige problemen sinds gevonden aan het hoofd van de dictatuur van de República de Tropico. De open bèta van Tropico 6 bevat: het volledige handleiding, alle leeftijden (maar niet in de tutorial, die beperkt is tot één), een online multiplayer-component waarmee je kunt spelen met drie andere spelers, 6-missies, 11-sandbox-kaarten en volledige ondersteuning voor tal van talen, waaronder het Italiaans. We herinneren je dat Tropico 6 zal uitkomen Pc il 29 maartin plaats daarvan moet je wachten op de zomer. Que viva el nerd !!