Verliet levend, actie-stealth geïnspireerd door Metal Gear Solid en gepubliceerd door square Enix, is beschikbaar in fysieke en digitale versie vanaf de dag van Dinsdag 5 maart.

Ter gelegenheid van de lancering, a aanhangwagen enkele stukjes van het verhaal laten zien.

LEFT ALIVE ™ is een nieuwe actie- en survivalschieter beschikbaar op PlayStation®4 en STEAM®.

Ontwikkelaars Toshifumi Nabeshima (directeur van de reeks Armored Core), Yoji Shinkawa de KOJIMA PRODUCTIONS (karakter ontwerper van de reeks van METAL GEAR SOLID) en Takayuki Yanase (mecha titel designer als Ghost in the Shell: Sta op, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X) werken samen om de donkere en rauwe wereld van LEFT LEVEND te creëren.

LEFT ALIVE vertelt een verhaal over menselijke overleving vanuit het oogpunt van drie verschillende protagonisten tijdens de verwoestende invasie van Novo Slava in de 2127.

Ontdek het enorme machtsverschil tussen mannen en machines in bloedstollende gevechten. Neem het op tegen krachtige gewapende troepen, gepantserde voertuigen en enorme robots.

Kies je manier van spelen: gooi jezelf in panische shootouts of maak je vijanden ongemerkt onzinnig en vindingrijk. Je hebt consumeerbare vallen en verzamelt of fabriekt om te overleven terwijl je een stad verkent die geteisterd wordt door oorlogsgruweldaden.

Ontdek het ware verhaal achter deze oorlog door de ogen van drie verschillende personages. Naarmate je verder komt in het spel, zal het verhaal je naar een kruispunt brengen dat je zal dwingen drastische beslissingen te nemen met ernstige gevolgen.