Een paar uur geleden werd het gepubliceerd verhaal trailer di Mortal Kombat 11 waarin ze zichzelf betrokken zien, maar vooral bevestigd in de nieuwe aflevering, de roestvrij Johnny Cage, sua figlia Cassie, Erron Black, Jacqui Briggs e Total Kahn. De film onthult ook twee nieuwe personages met de naam Geras e kronika (de eerste speelbaar, de tweede niet). Vooral deze laatste (in staat om de tijd chronologisch te wijzigen) beschouwt zichzelf als ontevreden over de uitkomst van het toernooi. In dit opzicht kunnen we wendingen niet uitsluiten: van de terugkeer van oude bekenden tot de opkomst van een verleden vol schaduwen voor Johnny Cage. Het doel is om de goddelozen te verslaan Shao Kahn, dood Kronika en herstel de sleutel van de tijd om het evenwicht tijdens de gebeurtenissen te herstellen. De kers op de taart van een groot deel van de introductiefilm van de verhaalmodus, die niet mag ontbreken in elk gevecht van de bijna dertig jaar durende saga van Ed Boon: de fataliteit. Griezeliger dan ooit. Geniet van deze bloederige verhaaltrailer! Mortal Kombat 11 is beschikbaar vanaf 23 april voor Pc, Ps4, En Xbox One. De versie voor Switch in plaats daarvan wordt een paar maanden later verwacht en heeft nog geen bepaalde datum.