Battlefield 5: de modus strijd tegen royale noemen "Firestorm" è dicht bij vrijgave. Op de dagelijkse update-pagina van de Battlefield 5 online verscheen de beroemde Battle Royale-modus genaamd "Firestorm". Lek gelekt dankzij de gebruiker reddit 'Firexstudio". En in tegenstelling tot wat DICE (vorige week maart) heeft verklaard, zal het eerder beschikbaar zijn dan je denkt. Zo veel zelfs dat er al een dagelijkse missie is om te voltooien (500-punten veroveren). De modus in kwestie heeft er een uitgestrekte kaart, zoals nooit eerder gezien in een Battlefield. Althans volgens wat de ontwikkelaars zelf zeiden. Een totaal van 16-teams en al dat gevolg van buskruit, zo dierbaar voor de verschillende Fortnite, Apex Legends e PUBG, die een strijd royale onderscheidt. We herinneren je eraan dat de game, ontwikkeld door DICE en gepubliceerd door Electronic Arts, uitkwam 20 november van vorig jaar voor Pc, Playstation e Xbox.