Lekken dal film Sonic: the Hedgehog verscheen op het netwerk op het Twitter-account van de fandom-community TailsChannel. Het is een lek dat uit één komt promotieclip. Het frame lekte op het net, toont het niveau van weergave van het personage, met een wake-effect achter zich. In de afgelopen dagen is het beeld van het Japanse stekelvarken gelekt. De laatste had nogal wat twijfels nagelaten over zijn getrouwe reproductie ten opzichte van de oorspronkelijke tegenhanger. Tegenwoordig is het echter de beurt aan een frame dat rechtstreeks van een filmlocatie is genomen. De bron van de afbeelding is nog onbekend, maar volgens het bovengenoemde Twitter-account is een medewerker van de Hoogste zou de waarheidsgetrouwheid van het volgende hebben bevestigd lekken komt rechtstreeks van film Sonic: the Hedgehog. We herinneren je eraan dat op dit moment de live actie op de mascotte zag, is het alleen gepland in de Staten, de8 november 2019. Het oude continent zal helaas moeten wachten.