Lekken dal film Sonic: the Hedgehog verscheen online op het Twitter-account van de fandom-community TailsChannel. Het is een lek dat uit één komt promotieclip. Het frame lekte op het net, toont het renderen van het personage, met veel wake-effect achter zich. In de afgelopen dagen is het beeld van het Japanse egelontwerp gelekt. De laatste had veel twijfels nagelaten over zijn getrouwe reproductie ten opzichte van de oorspronkelijke tegenhanger. Tegenwoordig is het de beurt aan een frame dat rechtstreeks van een filmlocatie is genomen. De bron van de afbeelding is nog onbekend, maar volgens het bovengenoemde Twitter-account is een medewerker van de Hoogste zou de waarheidsgetrouwheid van het volgende hebben bevestigd lekken komt rechtstreeks van film Sonic: the Hedgehog. We herinneren je eraan dat op dit moment de live actie op de mascotte zag, is het alleen gepland in de Staten, L '8 november 2019. Het oude continent zal helaas moeten wachten.