In de dag van vandaag werd vrijgegeven door Capcom de langverwachte Devil May Cry 5, nieuwe toegang van de franchise beschikbaar op PC, PS4 en Xbox One. De titel zoals we die kennen is niet gepubliceerd op Nintendo Switch, maar Capcom sluit het idee niet uit dat dit in de toekomst zou kunnen gebeuren. De directeur van DMC5, Hideaki Itsuno, in feite onlangs een interview uitgebracht met het Duitse tijdschrift M!, waarin staat dat het vijfde hoofdstuk van Devil May Cry op de hybride van Nintendo zal landen: "Se Dragon's Dogma: Dark Arisen zal goed verkopen op Switch ”. 

Itsuno hij legde ook uit dat het spel niet tegelijkertijd op Switch werd gepubliceerd en dat "mogelijk" een volgende poort kon ontvangen omdat:

"We zijn begonnen met de ontwikkeling van DMC 5, terwijl we de dev-kit [voor] Switch niet hadden, dus we concentreerden ons op de PS4-versie, Xbox One en pc. '