Octopath Traver was zeker een van de meest veelgeprezen videogames op Nintendo Switch. Dankzij het succes van het spel heeft het Japanse softwarebedrijf besloten een nieuw hoofdstuk van de titel te publiceren zonder het apparaat op te geven waarop het beschikbaar zal zijn.

Dit mysterie is echter vandaag onthuld: Square Enix heeft in feite een trailer gepubliceerd voor Octopath Traver: Champions of the Continent een gratis te spelen RPG-prequel verwacht later dit jaar aan te komen op apparaten iOS e Android.

Volgens de trailer, het verhaal speelt zich af in de wereld van Orsterra enkele jaren voor de gebeurtenissen van de vorige game. Bovendien introduceert dit hoofdstuk de spelers voor een nieuwigheid: de jagers die in de strijd kunnen worden ingezet, zijn acht en elk lid van een specifieke regio van het continent.

Op dit moment weten we nog niet de releasedatum van de titel, maar op de officiële website wel mogelijk om te registreren naar de bèta van het spel.