Wie bereidt koffie voor?

Na een discussie met een vriend of familielid, stel je voor dat je moet bepalen wie gelijk heeft met een "hit and run" -game in een videogame. Als je niet weet welke je moet kiezen, dan Big Crown: Showdown Het zou zeker voor jou kunnen zijn. Het zelfstandig werk van Hyper Luminal Games is inderdaad vanaf december 6 2018 van Ps4 en XboxOne en 14 van dezelfde maand op Steam. In plaats daarvan kwam het na iets meer dan een maand naar de 10 januari 2019.

Dit is een mooi middeleeuws platform gericht op multiplayer games, online of lokaal, van twee tot een maximum van vier spelers. Pad in de hand, zonder al te veel woordenwisseling bevinden we ons in de centrale hub; vanaf hier kunnen we een snelle game of een aangepaste game selecteren en een aantal instellingen aanpassen. Doel van het spel is om bereik het einddoel vermijden onderweg te vallen en ontwijken obstakels en valstrikken geplaatst op de weg. De eerste speler die erin slaagt 20 totaal "punten" te verzamelen aan het einde van de verschillende rondes wint.

Big Crown Showdown Review

Niet alleen een eenvoudige platformgame

De verdienste van de ontwikkelaars was echter in staat geweest om een ​​eenvoudig concept te ondersteunen, een echt leuke gameplay. Onze grootste zorg is, behalve kijken naar waar we onze voeten op zetten, in feite die van duw de andere spelers uit het podium. Om dit te doen, kunnen we voornamelijk de aanvalsknop gebruiken die, correct geladen, ons toestaat om onze tegenstanders weg te slingeren; maar we kunnen onszelf ook verdedigen, dankzij een schild dat toch elke vorm van beweging onmogelijk maakt. Om alles nog dynamischer te maken, is de continue beweging van de camera, waar we voortdurend op moeten letten. Als je meer dan vijf seconden uit het gezichtsveld komt, verlies je een leven (en we hebben er maar vijf).

Big Crown: Showdown Review

Hoge bereikbaarheid ..

Het gevoel is eenvoudig: om vertrouwd te raken met de regelaars geworden is in feite heel directe, hoeven alleen gebruik maken van de analoge stick te bewegen en springen sleutels, aanval en bewaker. Het niveauontwerp is lineair en intuïtief; de fasen waarop we moeten vechten zijn in alle vijftien, Verdeeld in drie belangrijke locaties: in feite hebben we de zanderige straten van Zoggysand, de stad in de lucht zweven en tenslotte Kasseltoon gletsjers Shivershire. Vanuit een esthetisch oogpunt is de titel bijzonder geïnspireerd, met een cartoonachtig ontwerp dat het visueel aantrekkelijk maakt. Een zekere herhalendheid in de mechanica en vooral in de opeenvolging van kaarten, die overdreven veel op elkaar lijken, wordt echter snel gevoeld. Slechte ook aanpassen van de personages: het is alleen mogelijk om het anker kleur en het type van hoofddeksels, betaalbaar in een speciaal gedeelte van het hoofdmenu door het uitgeven van munten vinden in de verschillende kisten te onderscheiden. Aan de andere kant, de mogelijkheid om naar believen de instellingen van elk individueel spel te veranderen, door van invloed te zijn op parameters zoals het aantal beschikbare levens, de punten die nodig zijn om de overwinning te behalen en de bewegingssnelheid van de bovengenoemde camera; geschikt, wat, althans gedeeltelijk, helpt om het gebrek aan afwisseling te verminderen.

.. lage voorwendselen

Het grote voordeel van het spel is daarom de eenvoud, waardoor het echt toegankelijk is voor iedereen, groot en niet (ik verzeker je dat het voor iedereen een uitdaging is om mijn moeder te laten begrijpen hoe te spelen). In het kort, Big Crown: Showdown is het klassieke spel met een luchtige lucht die, in het amusement, niet de moeite neemt om het serieus te nemen. Perfect om een ​​paar uur gezond plezier door te brengen in het gezelschap van zorgeloos.