Tijdens het Playstation China Hero Project-evenement in Shanghai heeft Sony Enteractive Entertainment aangekondigd In Nightmare voor PS4, momenteel in ontwikkeling bij Magic Fish Studio. De titel lijkt heel bijzonder: een soort donker en dromerig sprookje dat volledig lijkt te willen trekken uit de atmosfeer van kleine nachtmerries, de platform survival-horror van Tarsier Studios. Volgens de debuuttrailer zijn we druk doende in een visionaire gamewereld die verbeeldingskracht en realisme combineert:

Volgens de auteur Fan Yu is het belangrijkste doel van het spel om "interesse wekken voor filosofie en kennis. " De regisseur verbergde niet de wens om zijn professionaliteit te vergroten, in de hoop in de toekomst het personeelsbestand van de studio te kunnen vergroten. We zullen daarom zien wat dit kleine werk voor ons in petto zal hebben, in de tussentijd tevreden met wat screenshots beschikbaar.

in nightmare1
in nightmare2
in nightmare3
in nightmare4