In de laatste paar uur de gegevens met betrekking tot de eerste collecties van Captain Marvel, eenentwintigste film van de Marvel Studios in de Italiaanse bioscopen afgelopen woensdag uitgebracht. De film boekte inkomsten voor 153 miljoen dollar in de VS in drie dagen van programmeren en 302 miljoen in de rest van de wereld, in totaal de schoonheid van 455 miljoen dollar van ontvangsten in minder dan een week. Wat Italië betreft, heeft Captain Marvel in vijf dagen van programmering 4,8 miljoen euro bereikt, waarmee hij de titel van beste debuut van de 2019.

Op dit punt lijkt het het doelwit te zijn van Carol Denvers een miljard van wereldwijde inkomsten, ook rekening houdend met de voorspellingen van analisten die 400 miljoenen inkomsten uit Amerikaanse bioscopen schatten voor de komende weken.