Eerste voorproefje trailer voor de nieuwe film di Ondergang, Alias Doom: Annihilation. Na de eerste (en ongelukkige) filmaanpassing van het roestvrij meesterwerk John Romero, (daterend uit 2005) met in de hoofdrol de acteur / worstelaar Dwayne "The Rock" Johnson, Universal Picture probeert het opnieuw met deze nieuwe inspanning die (klaarblijkelijk) rechtstreeks in digitale en blu-ray-indeling zal komen. Op dit moment de film heeft geen datum officiële release. De film vertelt over een groep mariniers, verloofd op een basis in die van een door Mars geteisterde maan (maar gaat?) Door duivelse demonische wezens. Teaser-trailer die voor canvas en karakterisering van vijanden, erg doet denken aan het derde hoofdstuk van de serie. Het spreekt voor zich dat het voorbarig is om na een film van slechts 30 seconden tot een conclusie te komen. Waarom dan 'blijf kalm als je kunt, al het andere is een Doom Slayer'. Doom: Annihilation is onder ons!