Halo Oneindig lijkt klaar om terug te keren tijdens E3 2019, maar het kan een heel ander type spel zijn dan we ons voorstellen. Kiki Wolfkill's opmerkingen a Fortuin nog andere redenen toegevoegd om te geloven dat de studie de titel verbeeldt als een Game As Service. Dit zijn zijn woorden:

We moeten snel van inhoud kunnen veranderen. We kunnen het ons niet veroorloven om drie jaar te wachten om een ​​nieuw product te publiceren en de games die kinderen spelen veranderen elke week.

De verwijzing naar een drie jaar durende ontwikkelingscyclus als verouderd, gecombineerd met de titel van Halo Infinite, lijkt te suggereren dat Microsoft en 343 iets anders plannen. Dit zou ook logisch zijn gezien de verwijzing naar de meest gespeelde titels van het moment, zoals Fortnite, die regelmatig updates uitbrengt met nieuwe uitdagingen, wapens en objecten.