Het komt eraan War of the Spark, 81th uitbreiding van Magic The Gathering zal beschikbaar zijn vanaf mei en Wizards of the Coast lanceerde deze teaser de afgelopen dagen.

In de video zien we enkele vensters die de schoonheid van 36 Planeswalker laten zien, die allemaal aanwezig zullen zijn War of the Spark, met deze echt fantastische graphics in geglazuurde stijl, die we helaas niet meer terugzien op de fysieke kaarten, maar het nieuws van de bom dat ELKE envelop een Planeswalker naar binnen heeft (en daarom waarschijnlijk ook uitkomt met een gewone en zeldzame zeldzaamheid).

Su PDVG zullen we de release van de spoiler proberen om commentaar te leveren op het nut van de individuele kaart is vanuit het oogpunt van de geconstrueerde Limited, eraan herinnerend dat de prerelease is gepland voor april 27 en het is te hopen dat, net als de vorige, kunt u codes krijgen volgen verzilveren MTG: Arena.

Wilt u deze "kleine" kunstwerken van naderbij bekijken?

Met de lancering van het digitale platform MTG: Arena, De beroemde kaartspel zijn intrede, in alle opzichten, in de video game wereld en het begint nu al een belangrijke rol te snijden in de wereld eSports, zelfs als de cliënt die fundamentele kijkerfunctie mist om vanuit dit oogpunt nog aantrekkelijker te worden.