Een persbericht van Koelnmesse meldt ons dat het Gamescom zal blijven plaatsvinden in Keulen dankzij de verlenging van het contract met Game, de Duitse vereniging van kansspelorganisaties.

Hieronder kunt u alle details vinden:

Gamescom speelt zich af in Keulen vanaf de 2009. Voor de tiende editie, die vorig jaar werd gehouden, arriveerden 370.000-mensen uit 114-landen in Keulen. Met 1.037-exposanten die zijn geregistreerd door 56-landen heeft de beoordeling zijn eigen records gebroken. Gamescom ha dus niet alleen gevestigd, maar verder geconsolideerd de zijne leiderschap als het grootste spelfestival in de internationale arena en referentie bedrijfsplatform voor gaming in Europa.

"Gamescom maakt een buitengewone ontwikkeling mee en van 2009 is het prestige tussen gamer en exploitanten jaar na jaar toegenomen. Het nieuwe contract intensiveert de samenwerking tussen Game en Koelnmesse en stelt ons in staat de groei van gamescom samen en dynamisch te blijven promoten, ter ondersteuning van nog beter de trends van onze sector ", zegt Ralf Wirsing, Managing Director van Ubisoft Duitsland en voorzitter van de board of games.

Gerald Böse, President en Chief Executive Officer van Koelnmesse: "de naadloze voortzetting van de positieve samenwerking met games als de aangename consequentie van een onvergelijkbare ontwikkeling in gamescom in Keulen: vanaf het begin was het altijd een leider in zijn segment, maar vandaag is het een onbetwiste internationale hotspot geworden. Keulen is synoniem aan Gamescom en Gamescom is synoniem met Keulen. We willen deze sterke en positieve band consolideren voor het welzijn van de gamingsector en het beursterrein. "

Felix Falk, game-administrator, zegt: "Het gezamenlijke strategische proces van de afgelopen maanden bewijst dat Koelnmesse absoluut de juiste partner voor ons is. De geweldige ondersteuning van Gamescom en de gamingsector door de stad Keulen en het NordReno Vestfalia-land is ook een belangrijk onderdeel van het buitengewone succes van dit evenement, dat we verder willen uitbreiden. "

Gamescom is 's werelds grootste computer- en videogamegebeurtenis en de grootste platform di zaken in Europa in de kansspelsector. Hier vieren jaarlijks honderdduizenden bezoekers uit meer dan honderd landen de laatste wedstrijden in Keulen op de beurs, terwijl miljoenen fans van over de hele wereld hetzelfde doen op digitale kanalen. Met het bedrijventerrein, uitgaansgebied, devcom ontwikkelaar conferentie, gamescom congres en gamescom stadsfestival, is gamescom de drager van de gehele gamingcultuur. In 2019 opent gamescom zijn deuren voor operators 20 op augustus 2019 op dinsdag en voor bezoekers op woensdag 21 augustus 2019. Gamescom wordt gezamenlijk georganiseerd door Koelnmesse e game, de vereniging van de Duitse spelsector.

Koelnmesse - Wereldwijde competentie in digitale media, entertainment en mobiliteit: het is een internationale leider voor de realisatie van beurzen in de sectoren digitale media, entertainment en mobiliteit. Recensies zoals photokina, DMEXCO, gamescom, INTERMOT en THE TIRE COLOGNE zijn wereldleiders. Koelnmesse organiseert beurzen in deze sectoren, niet alleen in Keulen, maar ook in de rest van de wereld en in andere opkomende markten, zoals China, Singapore en Thailand, gewijd aan verschillende onderwerpen en inhoud. Deze wereldwijde activiteiten bieden klanten van Koelnmesse op maat gemaakte evenementen in verschillende markten, wat een duurzaam bedrijf met een internationaal karakter garandeert.

Bedenk dat Gamescom van 21 tot 24 augustus in Keulen zal plaatsvinden.