Microsoft heeft onlangs bekendgemaakt dat de Halo: The Masterchief Collection Sarà binnenkort beschikbaar op pc.

Dit nieuws deed maak de gemeenschappen gek van vreugde van het spel dat, om deze marktkeuze te belonen, heeft besloten om ontwikkelaars van 343 Industries belonen met ... pizza!

Blijkbaar zou een gebruiker, volgens een Reddit-bericht, aangeboden hebben om pizzabladen naar de Amerikaanse studio te sturen als bedankje als de titel op de pc was aangekomen. de community manager, na het leren van dit verzoek, heeft het voorstel aanvaard zonder het te beseffen dat, een groot deel van de gemeenschap, i hij zou eigenlijk heel veel pizza sturen.

Deze grappige aflevering heeft ook een aantal problemen veroorzaakt, met de ontvangst binnengevallen met pizza-aanvragen en daarmee dezelfde studie die hij zichzelf dwong te vragen voor zijn gebruikers van smettere om meer voedsel voor te sturen vermijd afval.

Gelukkig heeft de gemeenschap deze aantrekkingskracht geaccepteerd door te stoppen met het doneren van voedsel. Als je je afvraagt ​​wat er met de geavanceerde pizza is gebeurd, heeft 343 Industries besloten om het te doneren aan een aantal verenigingen die zorgen voor daklozen in Seattle.