Het heeft vier maanden geduurd sinds de release, maar uiteindelijk heeft de Toys for Bob-ontwikkelaar de nieuwste patch geïmplementeerd ondertitels voor Spyro Reignited Trilogy, afwezig bij de lancering niet zonder fan controverse. Hoewel ze aanwezig waren tijdens de meeste dialogen in de game, waren ze toch verdwenen tijdens tussenfilmpjes, cruciaal voor de ontwikkeling van de plot. En zonder hen was de titel zeker minder toegankelijk voor alle spelers met een handicap of, in ieder geval, met gehoorproblemen.

Spyro Reignited Trilogy-ondertitels

Gelukkig heeft de nieuwste update ze nu beschikbaar gemaakt, inclusief het invoeren in alle talen. Het heeft ook de mogelijkheid geïntroduceerd om het te activeren of nieteffect motion blur; de ontwikkelaars hebben eindelijk een hele reeks kleine bugs gecorrigeerd met betrekking tot de voortgang van het avontuur, zoals je kunt lezen patch notities.

Spyro Reignited Trilogy is verkrijgbaar bij 13 November 2018 op Ps4 en XboxOne.