Turtle Rock Studios, makers van de eerste Left 4 Dead (en van Ontwikkelen), kondigde hun nieuwe project aan: Terug 4 Bloed.

Ontwikkeld in samenwerking met Warner Bros, de titel zal een coöperatieve "zombiethema" -schieter zijn. Turtle Rock hij zei dat hij de Left 4 Dead-formule wilde moderniseren door nieuwe opties te implementeren en moderne technologieën te gebruiken.

De studie bevestigde ook dat Back 4 Blood een a zal zijn triple A premie en komt tevoorschijn PC, PS4 ed Xbox One.

Afgezien hiervan is de informatie over het spel vrij beperkt en zijn noch beelden, noch laat staan ​​een verwachte releasedatum of een officieel logo gedeeld.

De Turtle Rock Community Manager heeft echter een aantal vragen over de titel op het officiële forum van het ontwikkelingsbedrijf beantwoord. De veelgestelde vragen zijn beschikbaar door deze link te volgen: B4B aankondiging FAQ.